Biografie

personal trainer

Biografie

Ik ben op 18 oktober 1971 in Utrecht geboren, opgegroeid ben ik echter in Groningen. Van jongs af aan was ik al met sport bezig, mijn passie voor bewegen – en dan vooral op straat – was groot. Mijn officiële sportcarrière begon als 5 jarige met judo en voetbal. Voetbal maakte een groot deel van mijn leven uit, vooral van mijn 12e tot mijn 18e levensjaar. In deze periode speelde ik in de selectie elftallen van de provincie Groningen, waarvan ik 2 jaar lang voor de A junioren van FC Groningen mocht uitkomen. Helaas kon ik door allerlei kleine blessures die elkaar opvolgden, niet meer voldoen aan de eisen die op dat moment gevraagd werden.

Vervolgens heb ik me veel bezig gehouden met fitness, spinning en hardlopen. In december 2007 behaalde ik mijn diploma aan de Fitness First Acadamy voor Personal Training. Sindsdien ben ik werkzaam als Personal Trainer bij Basic Fit te Hoogeveen. Mijn passie voor bewegen kan ik hierbij omzetten in de begeleiding van mensen en hun helpen hun doelen in een klein tijdbestek te bereiken. Samen efficiënt werken “Voor een beter welzijn”!

Like en deel onze Facebook pagina

INVESTEER IN JEZELF!

Maak een afspraak voor een GRATIS trainingssessie en bespreek je wensen met gecertificeerd Personal Trainer, Richard Tebbes

“Doe iets goeds voor je lichaam zodat je ziel blij is om er in te wonen”