Referentie

Beoordeling door Chris Gelmers

Ik train nu een tweetal maanden met Richard en ik merk dat ik er geestelijk en lichamelijk op vooruit ga. Door de intensiteit van de training en de extra impuls van mijn personal trainer merk ik dat ik elke keer weer wat verder kan komen. Ook dat extra stukje wat je in je eentje niet behaald weet Richard dat er elke les weer bij mij eruit te halen. Ik fitness zelf al een flink aantal jaren en vind deze manier van trainen prettig en uitdagender. Ga zo door!!

Beoordeling door Annely Tempel

Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd veel gesport. Ik heb ervoor gekozen om te gaan trainen bij Richard. Dit heb ik niet gedaan omdat ik de motivatie nodig heb, maar juist voor een stukje extra uitdaging. En die uitdaging heb ik zeker gevonden! Elke training krijg ik weer een nieuwe oefening aangeboden, en dat is toch best een prestatie aangezien ik al meer dan 2 jaar bij Richard train. De oefeningen zijn uitdagend en erg leuk om te doen! Je traint op een zeer efficiënte manier, waardoor de trainingen vaak niet lang duren. Daarnaast biedt Richard de mogelijkheid om met allerlei materialen te trainen, materialen waar ik anders niet mee kan trainen. Voor mij is dit een perfecte manier om meer uit mijn trainingen te halen. Aan te raden!!

Beoordeling door Lucinda Oostindien

Ik train nu meer dan een jaar, en altijd met heel veel plezier bij Richard! Het is fijn dat hij je net even verder laat gaan dan je normaal zelf zou doen. Met name door mijn rugklachten heb ik veel aan de stabiliteitsoefeningen. Er is geen dag dat je dezelfde training met hem hebt en dat houd het nou juist zo leuk!!

Beoordeling door Liz Brussee

Ik train nu een jaar bij Richard en dit zorgt ervoor dat ik in optimale conditie blijf. Zodat ik de resultaten bereik die ik mijzelf ten doel gesteld heb. Richard houd rekening met de conditie en gemoedstoestand en past de training daarop aan. De trainingen zorgen steeds weer voor nieuwe uitdagingen waardoor mijn motivatie hoog blijft. Daarom leg ik samen met Richard de lat steeds hoger. Ik ga dan ook met een voldaan gevoel weer naar huis na de training.

Beoordeling door Erik Zwiers

Train nu een aantal maanden met Richard. Ik vind het moeilijk om het sporten op zich vol te houden maar hij weet door zijn opbouw en het aanpassen van zijn trainingen mij zo te motiveren dat ik langzaam het plezier in het sporten terug krijg. Je merkt dat hij heel ervaren is en dat geeft veel vertrouwen. Zijn trainingen zijn ook lekker afwisselend en ik kom altijd met een voldaan gevoel weer thuis!

Beoordeling door Dagmar Bos

Door de trainingen met Richard ben ik op dit moment ongeloofelijk goed in shape. Hij begrijpt heel goed wat ik wil bereiken met de trainingen en is heel goed in staat om de training daarop aan te laten sluiten. Hij is flexibel, wanneer het een dagje met trainen wat minder gaat past hij de training daarop aan. Ik heb uitdaging nodig in mijn trainingen. We trainen nu, met tussenpozen, bijna twee jaar samen en ik heb me nog geen training verveeld. Welk doel je ook hebt, of het nu gaat om conditieverbetering, afvallen, hardlopen of dat je de training gebruikt als ondersteuning bij een andere sport, met Richard is dat doel zeker haalbaar.

INVESTEER IN JEZELF!

Maak een afspraak voor een GRATIS trainingssessie en bespreek je wensen met gecertificeerd Personal Trainer, Richard Tebbes

“Doe iets goeds voor je lichaam zodat je ziel blij is om er in te wonen”